donderdag 5 februari 2009

Studeer voor bakker en je broodje is gebakken

3400 leerlingen van het zesde leerjaar deden woensdag mee aan een ‘vakmansroute’. Ze trokken met hun klas, juffen en meesters naar echte ‘vakmannen en vakvrouwen’, die hen toonden hoe ze hun beroep uitoefenen.
Lees verder

En ook onze leerlingen waren aanwezig! De zesde klas van de Sint-Albertusschool gingen langs bij bakkerij Allemeersch (De Theuxstraat 81) in Elsene. Ontdekken, proeven en zelf maken waren de sleutelwoorden. Hierbij kregen ze veel media-aandacht. Ga maar zelf eens kijken:
2009-02-05 Studeer Voor Bakker en Je Broodje is Gebakken
UNIZO organiseerde op 4 februari de tweede Onderwijsvakmansroute. Daarbij gingen 3.400 leerlingen op bezoek bij 120 KMO's. UNIZO wou hen zo warm maken voor technische beroepen met goede tewerkstellingskansen, en ook het technisch en beroepsonderwijs in een goed daglicht stellen.
Lees verder

De Dag van de Ambachten
is op zondag 8 februari 2009 reeds aan zijn derde editie toe. [...]Honderden ambachtslui openen de deuren van hun atelier om u te laten delen in hun vakmanschap en hun passie: chocolatier, meubelmaker, beeldhouwer, hoedenmaker, stilist, fotograaf, juwelenontwerper …
Ga naar de website!

Geen opmerkingen: