vrijdag 23 januari 2009

Secundair Onderwijs...

Welkom in heldenland! De gids 'secundair onderwijs 2009-2010' is uit!
De nieuwe gids met het studieaanbod van de secundaire scholen 2009-2010 is uit! Het eerste deel van deze gids bevat de bijna 80 afstudeerrichtingen in het zesde of zevende jaar, alfabetisch gerangschikt per richting. Het tweede deel geeft een volledig overzicht van alle scholen voor secundair onderwijs in Brussel.
De gids is te vinden op heel wat plaatsen in Brussel (bibliotheken, gemeenschapscentra, administratiehuizen van de Vlaamse Gemeenschapscommissie, ...). U kunt deze gids ook aanvragen op http://www.vgc.be/Onderwijs/Initiatieven/uitstraling+van+Brussels+Nederlandstalig+onderwijs/gidsen.htm .
Elke lagere school kreeg al exemplaren voor de laatstejaars, elke secundaire school voor de leerlingen van de eerste graad.
2009gidssecundaironderwijs
Wanneer zijn de opendeurdagen secundair onderwijs?
Zoals elk jaar vindt u op de website van de algemene directie Onderwijs en Vorming het overzicht van de opendeurdagen van de secundaire scholen. Deze lijst is gebaseerd op informatie die scholen ons doorgaven. Deze informatie is uiteraard bruikbaar voor zesdejaars van het lager onderwijs, tweedejaars van het secundair onderwijs (die een verdere studiekeuze moeten maken), en ook voor CLB's (die leerlingen en/of ouders kunnen doorverwijzen).
De lijst vindt u op http://www.vgc.be/Onderwijs/Leren/Secundair+onderwijs/opendeurdagen2009.htm .

BRON: http://bop.vgc.be/brusseldirect/index.html

Geen opmerkingen: